vitaliteitsBINGO

Download het BINGO formulier hier!

Het is weer lente! Alles leeft weer op. Ik ook! Zin in de dag, zin om met nieuwe dingen te beginnen of juist met oude gewoontes te breken.

Het afgelopen jaar heeft ons veel geleerd.
Dat gezondheid meer is dan geen klachten hebben.
Dat samenzijn meer is dan een scherm vol gezichten.
Dat verbinding meer is dan connecties hebben.

Dus ik dacht: zullen we een spelletje spelen? Ik heb vijf health-hacks gevangen in een BINGO-spelletje. Een aardigheidje om je te helpen je gezondheid op alle vlakken een boost te geven. Doe je mee?

Natuurlijk begint gezondheid van binnen. Door te letten op de dingen die naar binnen gaan: je eten en drinken. Maar ook je informatie-inname (nieuws, feeds, gedachten) beïnvloedt je gezondheid. Er is zoveel wat je kunt doen om je vitaler te voelen. Dit spelletje helpt je daarbij.

Je zult merken dat je sommige dingen makkelijk oppakt, of je doet ze al. Mooi! Je lijf is je dankbaar. Andere activiteiten lukken misschien nog minder goed. Daar is dus winst te halen. Eén of twee van deze dingen zou je kunnen oppakken als nieuwe gewoonte voor dit jaar. Zodat 2021 je meest vitale jaar ooit wordt!

Het spelletje werkt als volgt: voor elke health-hack die je doet mag je een vakje aankruisen onder de bijbehorende letter. Maximaal één kruisje per dag 😉 Maar het gaat niet om de kolommen, het gaat om de rijen! Je hebt BINGO als je een hele rij vol hebt. Dus ook die ene lastige letter…

Like, deel en tag mij als je mee doet. Print het BINGO formulier uit en speel mee! Ik zou het leuk vinden als je een foto deelt van je eerste volle rij (BINGO!), of in een post of filmpje vertelt wat de BINGO met je doet.

De eerste tien mensen die hun BINGO delen winnen een prijsje. Wie het eerst zijn kaart vol heeft wint een OERsterk Journal!

Gezonder. Samen. Verbonden in vitaliteit!

xMarijke
GezonderJezelf.nl

Download het BINGO formulier hier!